Česky | English
Infomail: fio@fio.cz

Úvod > O nás > Média > Aktuality > Tři karty Fio banky cestují po pěti kontinentech

Tři karty Fio banky cestují po pěti kontinentech

5.9.2014 10:20

Česká Fio banka se stala partnerem cestovatelského projektu Big Trip 2014 - 2016, který na začátku září odstartoval svou cestu po pěti obydlených kontinentech ve voze Škoda Octavia. Dvojice cestovatelů bude během netradiční výpravy využívat tři platební karty Fio banky.

Projekt Big Trip si klade za cíl reprezentovat a propagovat před světem i domácím publikem tradici českých značek a výrobků. Proto se jeho partnerem poskytujícím finanční servis stala právě česká Fio banka, u níž mají cestovatelé Ladislav Bezděk a Kateřina Dvořáková svůj expediční účet. Jeho součástí jsou i tři bezkontaktní platební karty MasterCard Debit PayPass, Visa Classic payWave a Maestro PayPass, díky kterým budou moci pohodlně platit za zboží a služby po celém světě.

Během dvou let chce dvojice v českém voze Škoda Octavia objet pět obydlených světadílů přes Afriku, Jižní a Severní Ameriku, Austrálii a Asii zpět do rodné Krásné Lípy na severu Čech, odkud expedice na začátku září odstartovala. Před odjezdem na jih Evropy se oba cestovatelé ještě zúčastnili předpremiéry filmu Století Miroslava Zikmunda ve Zlíně a slavný cestovatel podepsal plně naložený expediční vůz a popřál projektu hodně štěstí.

„Fio je česká banka nabízející produkty bez poplatků, které je možné využívat nejen v České republice, ale také v dalekém zahraničí. Projekt Big Trip chce ukázat, že s kvalitními českými značkami lze zvládnout i takto náročnou cestu kolem světa. Těší nás, že se může Fio banka na tomto projektu podílet, a přejeme expedici šťastný návrat,“ říká Jiří Vodička, ředitel pro strategii a marketing.

Postřehy z cest naleznete na webu projektu Big Trip a také na Facebookovém profilu Fio banky.


Fio banka, a.s.
Prohlášení


e-Broker

Přihlásit se | Založit demo

Internetbanking

Přihlásit se | Založit demo

Smartbanking

Stáhnout | Jak aktivovat

Pobočky a bankomaty

Mapa ČR
Facebook Twitter YouTube
Twitter LinkedIn

Devizové kurzy

NákupProdej
EUR24,5833325,94767
USD23,0931824,37482
GBP28,7161430,30986
CHF25,4162126,82679
PLN5,663685,97802

Kompletní informace zde