Česky | English
Infomail: fio@fio.cz

Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Fio banka je potřetí Bankovním inovátorem, letos s účtem v 15 měnách

Fio banka je potřetí Bankovním inovátorem, letos s účtem v 15 měnách

17.9.2014 11:08

Fio banka získala již potřetí v řadě titul Bankovní inovátor v ocenění Hospodářských novin Nejlepší banka 2014 za nejlepší novinku na českém bankovním trhu. Zvítězila se svým účtem zdarma v 15 měnách.

Letos na jaře rozšířila česká Fio banka portfolio svých služeb o možnost založit si zdarma běžný účet v 9 nových měnách. Celkem tak vede účty a poskytuje výhodné platby již v 15 měnách. Pro její klienty, a to bez rozdílu zda fyzické či právnické osoby, jsou převody mezi jakýmikoliv účty v rámci Fio banky zdarma a navíc online, 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Platí to i pro převody mezi Fio bankou v České republice a její pobočkou na Slovensku. Součástí účtů jsou i bezplatné aplikace Internetbanking, mobilní Smartbanking a API Bankovnictví pro podnikatele.

O vítězi rozhoduje prostřednictvím online hlasování široká veřejnost, která zvolila Fio banku Bankovním inovátorem i v loňském roce za její bezkontaktní platební kartu Fio MasterCard Debit PayPass vydávanou zdarma a za Fio Smartbanking, první nativní bankovní aplikací pro chytré telefony v ČR, v roce 2012.

„Fio banka potvrzuje svůj status dynamické banky, která se snaží neustále rozvíjet své služby a produkty. Jedním z letošních vylepšení jsou účty zdarma v 15 měnách a velice nás těší, že je veřejnost ocenila jako nejlepší novinku v roce 2014. Děkujeme všem, kteří pro nás hlasovali. Třetí titul Bankovního inovátora nám dělá velkou radost,“ komentuje vítězství Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.

Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky (vlevo) a Zdeněk Tůma, bývalý guvernér ČNB, který předával ocenění Bankovní inovátor 2014.

Fio banka, a.s.
Prohlášení