Česky | English
Infomail: fio@fio.cz

Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Fio banka umožňuje jednodušší aktivaci Click to Pay

Fio banka umožňuje jednodušší aktivaci Click to Pay

25.4.2024 12:19

Klienti Fio banky mohou využít zjednodušené přidání karty Visa do služby Click to Pay jen na pár kliknutí. Click to Pay je rychlá a bezpečná metoda online placení, u které není potřeba opisovat číslo karty ani se obchodníkovi nepředávají žádné údaje.

Registrace do služby Click to Pay je nyní pro klienty Fio banky ještě jednodušší než doposud. Stačí se přihlásit do mobilního nebo internetového bankovnictví a na detailu konkrétní platební karty Visa kliknout na ikonu , poté stačí žádost jen potvrdit a autorizovat. Do Click to Pay je možné přidat více platebních karet, při placení si klient vybere, kterou chce použít. Přidat lze karty Visa i Mastercard.

V e-shopech, které toto řešení podporují, mohou klienti Fio banky zaplatit s Click to Pay po kliknutí na symbol . Po přesměrování na platební bránu zákazník zadá registrovaný e-mail, na telefon obdrží heslo pro ověření a následně platbu potvrdí v telefonu ve Fio Smartbankingu nebo SMS kódem.

Fio banka, a.s.
Prohlášení